| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky po moc dlouhé době!

Klárko, moc gratuluju k těhotenství! Nedávno jsem četla na FB, jak o tom teprve uvažujete a ty zvažuješ, zda se do třetého dítka pustit a už je to tady:-) Určitě jsi se rozhodla správně a budete mít doma další štěstí.

Já doufám, že Leinka bude mít taky dalšího sourozence, protože tatínek se začal nějak cukat~n~

Co se týká plínek, tak přes den už nedávám. Leinka si o čůrání buď sama řekne nebo vidím, že se chytá za prcku, tak jí dám vyčůrat a už se snad měsíc nepočůrala. Na odpolední spinkání taky nedáváme, všimla jsem si, že měla plínku asi pětkrát po sobě suchou, tak jsem to riskla a zatím se nidky nepočůrala.Na noc ale ještě dávám, někdy je suchá, někdy zase dost mokrá, takže ještě asi nějaký čas počkáme. Taky moc nevím, jak na to~d~ Spíš má problém s kakáním, o to si neřekne, takže většinou si nakaká do kalhotek, už jsem z toho docela smutná a říkám si, kde se stala chyba.

Na douhé cesty (zatím cesty jen do Štítů, cca 1,5h cesty) dám vyčůrat před odjezdem a zatím vždy vydržela. Teď si taky říkám, že i kdyby se počůrala a pročůrala nějak fest sedačku, tak zastavíme, uděláme si pauzu na procházku a sedačku zatím necháme v autě schnout...

Letošní léto se nám nějak nedaří... Napřed si Štěpa zlomil ruku, takže koupání, jízda na kole a podobné věci odpadly, teď když už je bez sádry a měli jsme ho příští týden mít, tak včera volala Andrea, že má nějakou hnusnou angínu projevující se krvácením mandlí, takže mu "pálením" krev zastavovali a pět dní musí chodit na injekce s antibiotikami, takže asi budeme zalezlí celý týden doma a výlety nehrozí a ještě ke všemu do nás v pátek ráno při cestě do Štítů narazilo na dálnici auto. Šok hrozný, auto naprosto odepsané, ale naštěstí my tři v pořádku, davča úplně, Lea jen s mírným šokem a teď moc nechce jezdit autem a já s pár modřinami. Podle hasičů velký zázrak, že se nic nestalo. Viníkem bylo druhé auto, takže se teď vše řeší přes pojišťovnu, ale pořád máme takový blbý pocit, že jsme tchánovcům zničili auto a hlavně si uvědomujeme, co všechno se mohlo stát...

Tak snad už bude lépe.

Jinak u nás asi nic nového. Vše stále dokolečka :-)

Wis, tobě moc děkuju za fotky Patrička a Šárinku. Jsou moc krásné a je paráda, že Páťa nežárlí a užívá si malé sestřičky. Myslíš, že by jsi se cítila na srazík se mnou a s Katkou?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.