| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj,
Joll tak hlavně, že jste to přežili ve zdraví a věřím, že tchánovci jsou šťastní, že se vám nic nestalo a nabourané auto je pro ně až to poslední...Leince se nedivím, že má z auta strach, taky bych měla....A pro sraz jsem všemi deseti, pokud se domluvíme, určitě bychom dojeli, malá je docela cestovatel, on totiž Paťa každý den začíná otázkou "kam dnes jedeme?" ~t~ a nejvíc miluje cesty MHD, auto ho nudí, takže občas jedeme jen tak někam bezcílně, malá moc nemusí kočárek, takže většinou se nosí v šátku. Akorát ty vedra jsou teda na cestování úmorné - po jedenácté už ven nevycházíme, až zase navečer
Lei - už jsem tam dala jednu fotku minulý týden, ale nestihla jsem to tady napsat.
A odplenkování, já jsem teda hrozná ostuda, kdybych si tady nepřečetla, jak jsou všechny květňátka bez plenek, tak je malý v plínkách ještě teď. Tak jsem si před dvěma týdny řekla, že to prostě musím vyzkoušet a prostě jsem mu plínku nedala. No a k mému překvapení to šlo jen s jedním počuráním, když zapomněl že plínku nemá. Od té doby vzorně hlásí i čurání i kakání ~6~. No asi jsem to zanedbala, asi jsem ho měla učit mnohem dřív, ale přiznávám, že s novorozencem to pro mě bylo takhle prostě pohodlnější ~f~
Holky s miminky , chtěla jsem se zeptat - v těhle vedrech jenom kojíte, nebo dáváte i vodu? Já teda kojím kdykoli chce, ale stejně jako Patriček ani Šárinka moc často kojení nevyžaduje, napije se strašně rychle a kolikrát prso i odmítne, žádné usínání u prsa, nebo dudlání prsa jen tak neprovozuje, tak mám obavu, aby pila dost. Ale přibírá teda ukázkově, počuraná je taky skoro pořád, tak snad je to OK.
A ohledně dvouleťáků - ředíte pořád ještě mlíko? Já jsem teprve teď přešla z UM na normální a Paťovi nějak zachutnalo, mohl by ho pořád. Snažím se, aby nepřesáhnul 6-7 dcl za den, ale nevím, jestli i tohle není moc bílkovin....Zase on nejí vůbec sýry a z mléčných výrobků jí akorát bílý jogurt a občas ochucený tvaroh, ale určitě ne každý den, zase kousek masa má skoro denně....~d~ A vůbec teď dost špatně jí, na každou otázku, co bude snídat, obědvat nebo večeřet odpovídá, že chce mlíko....~a~ Ale říkám si, že jednak živený je dobře (má přes 16 kg) a taky že ty vedra chuti k jídlu moc nepřidají....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.