Přidat odpověď
Mám to hodně podobně. Když se sejdeme ve "známé partě" ještě to jde, ale běda, když je plný hřiště vzorných holčiček a k tomu můj drak, který 1) chce si od všech všechno půjčit 2) chce lézt kam nesmí a když to zakážu tak ječí - fakt nahlas 3) utíká z hřiště 4) děsně se chce kamarádit i s těmi co o to nestojí a nenechá si to vysvětlit.. a asi bych dala dohtromady i další body, ale radši trpím lehkou amnezií.
Takže ho pořád péruju a vypadám jako děsivá hysterka. Po hodině jako naprosto vyflusaná hysterka... a druhý den znova, jsem těhotná a nějaký větší akce v tomhle vedru nedávám, takže jsem ráda, že to můžu na tom hřišti zapíchnout, ale většinou je to dost náročný. Vždycky když čtu podobná témata říkám si sakriš proč nepotkávám takovýhle maminky, ale maminky od nastrojenýc hodných a tichých dětí... uááá. Jediný s čím nemám problém je oblečení, dětský ani moje.. ale já hadry obecně neřeším a asi ani nepoznám, jestli má někdo na sobě obyč džíny nebo nějaký extra módní. Tedy pokud nejde v nějakých superšatičkách a podpatcích, ale takových moc nepotkávám.
Radu nemám, doufám, že se časem zklidní, do té doby prostě opakuju, opakuju co smí a co ne a občas dostane přes zadek neboť nejsem svatá a někdy vypěním.
Předchozí