| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj Horys, neděláš špatně nic, mému synovi je 5 a půl a ještě se mi nestalo, že bych si mohla na hřišti sednout na lavičku nebo si dokonce číst~;), když už si náhodou sednu, tak mne stejně během chvilky syn volá k sobě a nebo leze na něco, co ještě nezvládá a musím u něj stejně být. Jediné, kdy si sednu na lavičku a můžu tam zůstat celou dobu je, když jsme na dopravním hřišti - syn si jezdí na kole a u lavičky se zastaví jen napít a najíst...vydrží takhle klidně víc než 2 hodiny:-).Ale jinak on je celkově takový, že ke všemu potřebuje naší asistenci, ne proto, že by to nezvládl sám, ale on prostě potřebuje ty věci s někým sdílet...Akorát on tedy nedělal scény při odchodu, vždycky se mi ho podařilo nalákat na něco atraktivnějšího, že jsme odcházeli celkem v klidu... A co se týká oblečení, tak taky nosím na hřiště džíny a tričko a ostatní maminky neřeším, jinak tady je třeba celkem běžné, že většina maminek po tom hřišti pobíhá za dětmi, takže se nijak divně necítím...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.