| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky~3~

Wis, bezva, ráda vás zase uvidím a už se i moc těším na malou Šárinku. Příští týden by měla vedra polevit, tak kdyby se vám to hodilo, určitě se můžeme na setkání domluvit. Místo bychom nechaly na vás a přizpůsobíme se. Klidně parník, zoo, Ikea, kavárna u Bulduka nebo i u vás, jak říkám, je nám to jedno :-) Podrobněji si můžem napsat do mailu.

Vzpomínám si, že první vodu a pak i fenyklový čajík jsem dávala v létě, takže Lea měla 3-4měsíce a vůbec mi to nechtěla. Jezdili jsme tenkrát po výletech, byla velká vedra a nic, víc jsem kojila a stačilo jí to.

Co se týká mléka, tak já pořád kupuju UM. Zkoušela jsem několikrát kravské kupované i z mlíkomatu, ředila Sunarem a pokaždé dostala průjem, tak jsem od toho teď upustila a začneme zkoušet zase třeba na podzim. Trošku se obávám, aby neměla na mléko alergii, Štěpa ho také nemůže vůbec pít, ale možná to chce jen čas... Jinak Sunar pije ráno na snídani a večer před spaním a to vypije ráno i večer 300ml, je na mlíčku docela závislá a kolikrát se mě snaží ukecat, aby mohla dostat mlíčko i k obědu. Do toho každý den 2-3 jogurty, trošku oběda a nějaké ovoce. Pořád jí docela málo, je strašně vybíravá, maso mi přestala jíst úplně a pokud chci, aby vůbec nějaké snědla, musím koupit skleničku. Včera jsem ji vážila, měla 10,6kg, ale už to neřeším. Vyloženě vychrtlá není, vypadá spokojená, tak co... takže se hold stravuje podivně, třeba včera k obědu jen suchou rýži s hráškem ( momentálně nejoblíbenějš jídlo) a k večeři suchý chleba ( máslo i sýr si oddělala) zapitý Sunarem...

Lei, fotky od Wis taky nevidím, takže buď jsme slepé obě nebo ji tam Wis nedala~;) S kakáním už máme vyhráno, ze dne na den začala chodit na hrníček a už se snad měsíc nepočůrala a 14 dní nepokalala, ťuk, ťuk... Teď se ještě dokopat k tomu, abych nedávala plínku i na noc, ale moc se mi do toho nechce. Suchou plinku přes noc má tak 2x do týdne a teď jak jsou ty horka, tak chce vodu i v noci, takže to asi teď nemá smysl.

Jj, také jsme si říkali,že jsme měli velké štěstí, auto už je odvezené, tchánovci mají nové a zítra snad vyjedeme opět do Štítů, tak jsem mírně nervozní,ale snad se to spraví.

Klárko, plánované miminko se zatím posunulo. V půlce července jsme si byla ještě pro prášky a ráda bych, aby byly poslední a pak už jsem je vysadila. Do té doby si o tom ještě musíme pořádně promluvit, ale já mám jasno v tom,že druhé dítě chci a nedovedu si představit, že už bych žádné neměla. ÚPlně si uvědomuji, dkyž vidím nějakou ženu se třemi dětmi, jak mi to přijde přirozené a cítím, že to tak má být a že kdyby záleželo jen na mě a nebyl Štěpik, moc bych chtěla tři děti... Nemít ani druhé bych asi hodně těžce nesla a obávám se, že bych to pak mohla třeba i nechtěně celý život vyčítat... Tak snad to vyjde.

A jak si užíváte léta? My chodíme každý den teď na bazén,včera jsme tam byli od 14hod do 20hod a ještě neměl ten náš malý vodník dost, chtěla tam i spinkat, takže dnes jdeme opět a pak už snad bude chladněji... nějak moc jsem se začala těšit na podzim a chladnější počasí.:-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.