| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, tak to jsem blázen s tou fotkou - není tam ~e~. Tak zkouším dát znovu, nechápu....~a~
Lei kefír Paťa pil, když byl menší, teď mi to moc nechce, občas zkusí ode mě, protože já ho pravidelně snídám, ale nic moc....Joll, tak 2-3 jogurty denně, to je taky docela dost, ale zase v jogurtu je ta kravská bílkovina taky nějak zakysaná, tak to je asi v pohodě....~d~ Jinak P. se taky stravuje zvláštně, docela dobře jí polívky, ale druhé jídlo někdy jí, někdy chce mlíko, ale to mu nikdy nedám, jako, že bych mu dala mlíko místo normálního jídla, to ne, vždycky mu ho dám jakoby navíc, mezi jídly. Chleba nebo pečivo taky jedině suché, maximálně namazané nějakou domácí pomazánkou a nakrájené na malinké kostičky, aby si to mohl napichovat napichovátkem ~a~, sýry nebo máslo vůbec nejí, šunky a salámy nekupuju, takže ty večeře má taky jednotvárné - suchý chleba, zelenina, mlíko. Občas jen mlíko. Ale nechávám ho, myslím, že to časem přejde.....
A sraz - já nevím, mě se zdá nejlepší asi ta kavárna U Buldoka....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.