už jsem to tu psala, běhám několik měsíců, trénuju na Run Nike Prague a nezhubla jsem ani gram. Kondičku mám ale skvělou. Holky mi tu psaly, že bez změny stravovacího režimu to nejde, ale já si myslím, že jím dost zdravě- mám i velmi těžkou psychickou práci, takže potřebuju jíst, tak aby mi to dobře myslelo. Takže jak u koho. Postavu pevnější mám. Já už jsem hubnutí vzdala, běhám kvůli serotoninu a dobré kondici. Je pravda, že mám o 50% víc energie a mnohem lepší náladu. takže za to to stojí i když nehubnu. Zrovna vyrážím........
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.