| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Taky jsem měla obavy. Jestli bude v pořádku, co porod, jestli budu mít druhé stejně ráda jako první a aby si nepřišlo odstrčené... A jak se malý narodil, tak jsem se do něj úplně zamilovala, naopak jsem byla naladěná víc na miminko a starší mě svými náladami a neustálým proč spíš vytáčelo.
První dítě bylo dost náročné (ale taky vím, že jsem si to hodně dělala sama), takže jsem už před otěhotněním hodně špekulovala jestli vůbec do toho jít, kdy, jak... no samozřejmě jsem nevymyslela nic, on je to prostě risk, a musím zaťukat, že mi docela vyšel ~;)
Ale ono si asi nevybereš - u nás bylo (zatím se zdá) náročnější první dítě, a asi náročnější zůstane (takže záchvaty vzteku, žárlivý scény apod.), sestra zas měla prvního kliďase a druhé náročnější, takže když malá ječela, tak to ten starší zase zvládal víc v pohodě. Ty už jednoho pohodáře máš, takže každopádně dva řvouny mít nebudeš, a to taky nemá každá ~z~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.