Před narozením druhého jsem se bála dost, protože prvorozený byl ztělesněný Satan, celé dny řval, v noci skoro nespal. Zároveň jsem měla strach, že v srdci nebude místo pro dalšího človíčka. No, narodilo se průměrné mimino, vyžadující průměrné krmení a spánek a já si mateřství užívala od počátku. Těhotenství s dcerou bylo šílené v podstatě od pozitivního testu až po porod. Měla jsem obavy, jak zvládnu být matkou holčičce a pořád jsem měla pocit, že to příroda popletla, že jí s námi nemůže být dobře.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.