Co se týče druhého porodu, taky jsou asi obavy zbytečné - je to přece obráceně - když jsi prvně porodila bězproblémově, není žádný důvod, aby to nešlo podruhé taky dobře, navíc už asi víš, co u porodu potřebuješ a jsi silnější, aby sis to zajistila, a druhé porody bývají hladší. Jestli se cítíš fyzicky ne dobře, je to signál, jak moc potřebuješ odpočívat, čili zapojit více tatínka, čímž se posílí důvěra ve vztah a připravíte se na to, až budete rodiče dvou dětí. Mám ten názor, že když je ochotný tatínek se spolupodílet, tak může být dětí kolik chce a není to na palici ale k radosti.
Když jsem čekala třetí, měla jsem taky strašné pochybnosti, vypluly všechny problémy mezi námi v partnerství, proč vlastně spolu jsme a tak. Že jako žena když čeká dítě je zranitelná a potřebuje víc a muž zas hledá jestli to nebude na něj moc velkej zápřah a jestli si to takhle vůbec představoval. Četla jsem že tyhle pochybnosti a často hádky jsou náchylné nejčastěji kulminovat v půli těhotenství a pak po pátém měsíci si to zase sedá. je to příležitost se posílit a prohmatat základy vztahu. Přeju Vám štěstí