| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mamčo buď v klidu ... je dokázané, že puberťákům se dějí chemický změny v mozku a nejsou moc schopný reálně uvažovat a je potřeba je chápat.

Já syna rovněž chápu, nicméně "pomoci mu nemůžu"

u nás by nebyl problém koupit dražší věc, ale prostě už z principu nedám. Syn se vzteká rovněž, není mu to nic platné. Klidně mu to zopakuji 10 x že prostě není potřeba koupit triko za 1.000 , když za 200 udělá naprosto stejnou službu, to samé další věci. Prostě to je jen a pouze o zblbnutí hlav spotřebitelů a s tím se musí naučit žít.

Jsem ochotná mu platit kino a kulturu vůbec , nákladné kroužky, investuju do rovnátek apod, ale prostě spotřební věci zásadně kupuju v základním provedení.
U dcery jsem to řešila stejně, pak když už měla brigádu jsem jí platila dál jen základ a cokoliv chtěla navíc ( právě třeba to drahý triko) si musela doplatit ze svého. Velice rychle prozřela a usoudila, že to levný naprosto stačí :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.