| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Poslední týdny řeším s dcerou stále stejný problém.Máme doma několik věcí,kterých si dcera ani nevšimne,jako by nebyly.Jedná se o některé hračky a oblečení.Protože dceru nezajímají,rozhodla jsem se je prodat.Dceři je deset let a např.kočárek pro panenky ji nezajímá,nehraje si s ním,kočár nám pouze doma zabírá místo.Ale běda,když se zmíním,že ho prodám.To mě dcera začne přesvědčovat o tom,že si s ním hraje a hrát bude a že je to její a prodávat to nebudu.To samé svetr-koupila jsem jí už někdy loni nádherný teplý svetr,měla ho na sobě jednou,jinak ho nosit nechtěla.Ale ve chvíli,kdy se zmíním,že se tedy svetru zbavím,tak začnou řeči o tom,jak ho nosit bude apod.Takhle je to i s některýma jinýma věcma.Samozřejmě je mi jasné,že tyto věci budou doma zbytečně ležet nadále.Nedokážu dceru přesvědčit o prodeji a netoužím po tom,aby nám zbytečně doma zabíraly místo.Prodali byste věci i před odpor dítěte,když se jedná o věci jeho,nebo je nechali doma ležet třeba dalších pět let,než dítě v patnácti uzná,že si s nima už opravdu hrát nebude?Uznávám,že věci jsou ve vlastnictví dcery a proto se mi to docela příčí,vzít je a pak jenom oznámit,že jsem její to či ono prodala i přes její nesouhlas,na druhou stranu vím že dcera je používat nebude a některé byly dost drahé,třeba kočárek stál patnáct stovek,takže by z věcí byla ještě i nějaká menší návratnost.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.