| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Limai - viděla jsem pár pořadů o hromadičích /zajímá mě to, protože někdy mám pocit, že stačí málo a můžu do toho problému klidně sklouznout/ a tam vesměs počátky všeho byly v dětství. A někdy i takové, že ty děti neměly vliv nad svými věcmi - vždy někdo rozhodl, co se s nimi stane a děti nemohly nic dělat ani to nijak ovlivnit. Jasně, s dospělými se pak pracuje jinak, ale vesměs to bylo tak, že v případě oblečení - systém byl takový, že cokoli se neobléklo určitý časový úsek a zůstalo to pod červeným papírem, tak šlo bez milosti pryč, halenky, světry, košile......... A hračky taktéž - dobrá, nechám to, vezmi si hračky, s kterými si budeš hrát, ale pokud si s nimi nepohraješ rok, jdou do prodeje.
To jsou návrhy, dítě s tím musí souhlasit a musí se s tím dopředu vnitřně ztotožnit.
Jinak mně se to říká - ale my doma máme kontejnery s hračkami dle věku na půdě - pro další generace.~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.