| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No, víš, ona se s více dětmi ta náročnost prostě násobí (ne sčítá), navíc každé dítě je jiné (i jeden divoch dá zabrat) - a každá matka je v jiné situaci (pomoc rodiny, podpora/nepodpora partnera, zdraví).
Znám rodiny, které mají "normálně" spolupracující děti, asi jako ty a ta rozsypaná miska křupek je vrchol jejich nezbednosti. Moje děti od roku a půl šplhaly po nábytku a shazovaly knihy z vrchních poliček místo poledního spaní (prostě vylezla z postýlky). Mladší nechodila, ale utíkala, do 4 let se s ní nedalo domluvit, že nesmí běžet na silnici...prostě furt ve střehu. Holky byly po roce, 3 roky jsem se nevyspala, jedna druhou budila, co nenapadlo jednu, napadlo druhou.....přesto jsem si je užívala dost, taky jsme plavaly, na hřišti jsme byly furt, protože to bylo jednodušší, doma furt něco roztahovaly, ničily. Vrchol byl, když si začaly předávat nemoci, já se přiznám bez mučení, že jsem byla naprosto vyčerpaná, hlídání jsem měla jen abych mohla někam jít s druhou, nebo sama k doktorovi. No a k tvému tématu - mysíš, že to lze naplánovat?
Buď ráda, že to zvládáš dobře, není to samozřejmost. Nikdo by tě neměl kvůli tomu shazovat, ale to snad není tak hrozná kritika, když ti někdo naznačí, že to máš jednodušší, ne?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.