Hroudo,
já myslím,že je to masakr pořád. Nejdřív jsou maličký a potřebují péči,pak jdou do školy a potřebují péči a pak jsou v pubertě a péči by potřebovala jejich matka.
Ne vážně záhul je to asi pořád. Už jenom finančně,když potřebuješ všechno 3x plus třeba náhradní oblečení.
Vem si jenom kolik třeba potřebuješ najednou dupaček,bodýček,plen a jiných krámů,když se ti tohle narodí.
Naše trojčata už jsou 11-ti letý,takže už je to lepší(než dorazí puberta),ale ségře tedy nezávidím.
Já mám děti dvě. Nemám pocit,že by mě to nějak omezovalo. Od malinka jsem s nimi dělala prakticky všechno. Nekojila jsem,takže flašku s převařenou vodou,truchu sunaru a tradá ven. Na plavčo jsem chodila s oběma,na písek a na všechny akce pro děti taky. Děti jsem měla hodné,takže žádné vztekání,utíkání apod. akce u nás neprobíhali. Prostě jsem je oba hodila do auta,odfrčela na akci a pak pokračovala dál. O matkách jedináčků si nemyslím nic špatného. Sama jsem původně chtěla jedno dítě. Ať si má každý tolik dětí kolik si přeje a o kolik se zvládne postarat.