Přidat odpověď
Jitule, podívej, plánuješ druhé či další dítě. Zatím se Ti nedaří, možná Tě to trápí. A možná pak budeš naštvaná sama na sebe, že to nestiháš. Jak může člověk dopředu vědět, kolik dětí a jak zvládne. Inu, zvládat se to musí. Myslím, že žádná vícematka to nemyslí ve zlém, spíš takový povzdech, že má té práce a starostí třeba 4x tolik - mám 4 děti a OPRAVDU se mám co otáčet. A všechny jsem chtěla. A jsem ráda, že je mám. Ale někdy je toho na mě moc, prostě proto, že jsem taky jen člověk a mám svoje limity. Tak se tak nečil hloupostma a užívej si ty věci, co jsi vypisovala. Já je dělám taky, ale musím pozornost dělit mezi 4 děti, je to obtížnější, ale jde to. Děti navíc k sobě mají hodně blízko, zabaví se krásně sami, je to prostě jiné, když jsem měla jen první dceru, tak se mi pořád lepila na zadel a nemohla jsem bez ní ani uvařit, teď toto řešit nemusím, oni si zalezou do pokojíčku, tam si hrají a já můžu v klidu dělat co potřebuji. Ale někdy je to prostě fakt perné. Třeba když marodí atd.
Předchozí