Ja mam taky atopak, dneska jsem se celou noc skrabala a nikdo me neprisel utesit
). Dovedu si predstavit co to musi byt, kdyz ho ma male dite po celem tele. MOje deti mely atopak oba. Ale treba ja se se starsim nevyspala do cca skoro peti let, protoze se porad budil, od dvou let mel nocni desy, ktere presly ve 4,5 letech. Navic ma diagnozu a je to s nim fakt sesup.
Dovedu si predstavit kdyby se narodil jako druhy, protoze bych na nem nemusela zkouset sve nezkusene pokusy o vychovu a uz bych o tom neco vedela a nezdrzovala se tim.
Co se tech vicematek tyce to neni o vice detech to je proste povaha dotycne zeny a poucovala by te i jako jednodetna. Ver tomu
)).
My cekame treti a jsem zvedava jake to bude
. My mame deti 6 a 3 a na hristi musim asistovat te mladsi, protoze ma problemy se zaclenit a to starsi musim zase hodne brzdit. Od malicka je ucim, ze se musi sobe navzajem nejak prizpusobit, ale vseobecne se jede podle starsiho ditete a to mladsi se vzdycky nejak zabavi. Navic mame deti opacneho pohlavi coz je taky trosicku problem, ze starsi by hralo porad nejake bojovky a mladsi zase hry pro jemnou dusi
.
Na plavani bych s nima sama nesla, protoze se nam st minuly tyden malem utopilo a to jsme na nej byli dva. Nema vubec pud sebezachovy a mladsi nesnasi rukavky
). Ani se ji nedivim.