| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

znám. Ale s tím rozdílem, že syn se i zajímal o Pokémony, střílečky a jiné vymoženosti. Na základce to jakž takž šlo, ale vygradovalo to na osmiletém gymplu. Stal se totálním outsiderem kvůli spolupráci s učiteli ( on je hodné dítě), pěkným známkám a absenci dotykového mobilu. Jo a že jezdíme na dovolené po česku a do Tater, tak jsme taky divní, protože normální jezdí do Chorvatska..~:-D
Vzhledem k tomu, že syn má lehké postižení ( spíše poruchu) , jsem to začala řešit přes psychiatričku a ve škole jsem zažádala o IVP kvůli tomu, že vzhledem ke svojí poruše a klimatu ve třídě nemá takové podmínky jako ostatní. No a začaly se dít věci. Dokonce jim škola stanovila třídního psychologa,se třídou se pracuje, syn má nárok na individuální zkoušení, kdyby bylo potřeba, tak za ním psycholožka přijede do školy.
Dnes jsem ráda, že jsem to udělala, i když mě to stálo hodně sil a nervů..
Ještě co se táborů týče, tak náš kluk chodí od 9 let do skautu a jezdí na výpravy a akce jen s nimi. Jsou tam skvělá parta, šikana se tam nikdy neobjevila, jejich vedoucí jsou úžasní lidé. Syn se dokonce připravuje na podrádcovské kurzy, aby mohl pomáhat vést mladší děti ( dle vedoucích má prý ideální předpoklady) ~R^

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.