Přidat odpověď
Anett - já nevím, co pořád máš s tou nafoukaností - pokud někdo sociální inteligenci prostě nemá, tak ji nemá, to máš stejný jako s IQ, když není, tak není. Takový může vypadat nafoukaný, ale přitom takový není, jen nechápe, proč si to ostatní myslí. Syn mi vždycky říkal - ježiši, já už nevím, co po mně chtějí, když mlčím, je to blbě, když mluvím, tak taky, tak co by chtěli, nemohli by se vyjadřovat jasně? A i ty zprávy od něj byly pro mne nejasný, on to prostě všechno viděl jinak než ostatní a než jsme pochopili, o co tam vlastně jde a než jsme mu to přeložili a než byl schopen to pochopit, uplynulo spoustu času a věnovali jsme tomu skutečně hodně námahy. On se snaží, ale nafoukaně asi bude vypadat, protože jak mi řekl - no mami, uznej, když se stane to a to, co k tomu můžeš říct, na to nic nejde. Jediný, na co si dává pozor, je, aby neprotočil oči, nedělal ksichty a významené povzdechy - je mu už jasný, že to druhý dráždí, protože oni vědí, že on ví a vadí jim, že jim to dává najevo. Ale než jsme se k tomu dobrali, to bylo něco.
Předchozí