Marťo, ale co naděláš, když prostě jiná jsi?
Já vím, že nikdy nepojedu v sobotu nebo neděli na nákup do obchoďáku ( ač všichni naši známí jezdí, zřejmě jim to dělá radost, mně ne). Nebyla jsem nikdy v Ikea nábytku a neplánuji to. Nedívám se na Tv nova ( někdy proti své vůli, když doma běží
). Odmítám hypermarkety, protože způsobily a způsobují krach českým živnostníkům a prodejcům. Neperu v Persilu ani Arielu a nehodlám.Nejezdím k moři.Nekupuju značkové oblečení.
Potom zjistíš, že prostě jiná jsi. Protože přijedeš na grilovačku ke známým a celý večer posloucháš o Chorvatsku, Ordinaci v růžové zahradě, Ivetě Bartošové,co mají v Takku, jak ten Persil s odstraňovačem skrvn skvěle pere,jak netřídí odpad neb je to pruda, co mají za akci v Hypernově, atd.
Nemám k tomu co říct. Když jsem sbalila děti, věci pod kočár, nasedla na vlak a jela pryč s tím, že nevím, kdy se vrátím a nakonec přijela za 3 dny, tak ti stejní známí řekli, že jsem blázen.
Otázkou je, zda jsou taková setkávání smysluplná. A jestli by člověk vůbec našel někoho s podobnými názory a zaměřením. Jsem spíš skeptická.
Takže nejen děti tohle řeší...