Jsem taky magnet na cizí děti.No když se k nám přicucne jiné dítě, zapojím ho , ale to moje má přednost (prostě ve hře naddržuju a to jiné většinou nebaví). A když jsou jiné děcka s náma, maminy hned využívají příležitosti a mezitím odpočívají - vždyť o jejich dítě je postaráno. Před asi 13 lety (starší dcera má 16) u nás na zahradě bývaly sněmy 5-6 dětí a z toho 1-2 naše. A když ěly naše naoplátku na jinou zahradu, tak tam dozor nebyl, byly tam tzv. navolno. A to je nebavilo, tak hajdy zase k nám. A teď už jsem stará matka, prostě se malé více věnuju než mladé maminy aje to zase stejné. Na dovolené jsme bavili 5 dětí 2-7 let, z toho jen jedno 3--leté bylo naše.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.