| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky,
tak jak se máte? Vedra ustoupily a pomalu se začíná hlásit podzimní počasí. Zrána už je to docela znát, aspoň tedy tady u nás. Snad bude hezké, dlouhé babí léto.

Jsem ráda, Emo, že se ti ten film líbil, já se u něj taky dobře pobavila :-)

Mám za sebou kontrolu v 16. tt, vypadá to na holčičku :-) Ale prý to doktor potvrdí také až příští měsíc, prcek je pořádný čilouš, hodně sebou mlel, tak to bylo opravdu tak tak zachytitelné. A zdá se mi, že od 15. tt už cítím občas lehounké pohyby, hlavně večer, když jdu spát a lehnu si. Říkala jsem si, že je to hodně brzy a že si to možná pletu s něčím jiným ~t~ , ale stupňuje se to, tak to asi bude vážně ono.

Bříško trochu povyrostlo, ale okolí to zatím ještě nerozpoznalo, zatím dopnu i všechny kalhoty, ale už to v nich začíná být trochu nepohodlné. Naštěstí je teď móda legín a dlouhých triček, protože těhu oblečení, které jsem byla okouknout v krámech není moc hezké, samé rovné střihy a jen tmavé barvy ~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.