Přidat odpověď
Dneska jsem zažila takovou situaci na hřišti, že ani nemám chuť jí popsat, nebo se zase strašně rozčílím. Musela jsem si jít zaběhat, abych se vyklidnila a řeknu vám- kdyby mě takhle někdo vytočil v sobotu, až se poběží ten maraton, tak trhnu rekord a vyhraju.
Řekněme, že čtyřletý syn dneska hodně citelně pocítil, že všichni dospělí nejsou hodní a že má hodně hlasitě volat maminku.
Na hřiští jsem doposud až na ožralou paní napadající děti nezažila moc zvláštního, moje děti patří k těm stvořením, co si okamžitě najdou kamarády a jsou v pohodě. FAkt si nevzpomínám na nějakej konflikt nebo hádku. Ale musela jsem jednou volat policajty na těžce nakárovanou paní, která hlídala asi dvouletou vnučku na hřišti a po vyžahnutí flašky vína se z ní stala blábolivá agresivní příšera, která hlasitě nadávala dětem a oháněla se po nich. Spousta dospělých tam stála (mezi nimi plno chlapů), nikdo nezasáhnul. Do toho přišli příbuzní a odvedli babičce holčičku, ale za babču se zřejmě styděli, tak jí na hřišti nechali. Policajti s ní měli horkou chvilku. Jinak nic. Zatím se nám vyhnuly i běžné bojůvky- nikdo nenasypal dětem písek na hlavu ani opačně, nikdo nikomu nenadával, nikdo se nepral. A to jsme na hřišti furt.
Co jste zažily vy ? Jak na straně "obětí" ale i na straně opačné. Už vám někdo pořádně na hřišti vynadal ? Zažily jste nějakou pěknou scéničku ? Občas to člověk čte, jak se kvůli dětem servali rodiče.....A vynadali jste někdy dětem ? Jak vůbec řešíte situace, kdy vaše dítě někdo napadá- s kým si to vyřídíte- s matkou, nebo s dítětem ?
Pište a inspirujte, hádejte se nebo ne, napíšu o tom článek, člověk má brát konflikty kreativně, aspoň z toho něco vytřískám.
Předchozí