Tutenstein já jsem právě chtěla syna dostat do té mš kde mají i třídy pro děti s adhd a autisti,ale tam mají plno.Tak to paní ředitelka zavolala ředitelce z té speciální mš. A ta mi volala,že by syna hned vzali. že má jen přijít na vyšetření a že může hned nastoupit. Ředitelka byla hrozně příjemná a věřím,že i ty lidi co tam dělají jsou velmi příjemní,ale jak to bude brát syn,že ho vytrhnu ze známého prostředí kde má nějaké kamarády a strčím ho mezi nemocné děti. On je strašně citlivý a bojím se aby se mi z toho nesesypal.Asi to vyznělo špatně,ale on je prostě jinak chytrý kluk tak se bojím jak by se v takovéto školce rozvíjel. Máme kamarádku s postiženým chlapečkem stýkáme se s ní Matýsek se o toho chlapečka hezky stará hraje si sním když ho ten chlapeček vzal kostkou po hlavě tak bylo vidět jak ho to bolelo,ale ani nesykl a řekl mu to nevadí mně to nebolelo a pohladil ho.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.