zdravím, s tímto strojem mám osobní zkušenost. Bohužel ne zcela dobrou, stroj vypadá slušně, problém je však s jeho servisem. Za 1. žádný mechanik to nechce servisovat (je to stroj z obchoďáku), za 2. nejsou na to náhradní díly a za 3. stroj je velice základní a úroveň zpracování odpovídá jeho ceně a místu prodeje. Po této zkušenosti jsem zakoupila šicí stroj Veronica 100 (www.sici-stroje.cz), stál okolo 3.000 Kč, je na to záruka 5 let a servis téměř po celé ČR. Navíc mi stroj prodavač předvedl a naučil mě s ním (což v lidlu nikdo neudělá). Proto doporučuji spíš uvažovat komplexně, nejenom koukat na lákavou cenu...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.