sorry za ten stručný koment, ale večer byl náročný, uložit dítka atd, však to asi znáte taky ;-)
Tím jiným typem dítěte v uvozovkách jsem právě myslela nestandardní, neprůměrné děti na jakoukoliv stranu spektra. Vím, že tahle škola je integrační, uzpůsobená i pro imobilní žáky, jsou mi tím také sympatičtí.
Na jídlo jsem se ptala, protože ta další škola co jsem měla vyhlídlou, podle jídelníčku vaří dost často smažená a podobně "výživná" jídla, to bych docela nerada. Dcerka je dost vybíravá, ale podle všeho hlavně doma :-D ve školce sní všechno :-D
Malý počet dětí ve třídě je až neskutečný luxus, vím o školách, kde otvírali 4 třídy po 35 dětech, to musí být něco. Atmosféra ve škole o přestávce taky hodně napoví...
Ředitele taky neznám, ale zástupkyně jak říkáš, už do telefonu skvělá ženská, nevyhořelá, se zápalem, snad jí to ještě dlouho vydrží ;-)
S angličtinou my to až tak nevadí, ve školce jí sice mají už druhým rokem, ale stejně se mi zdá, že v tom má chaos, ještě před prázdninama nevěděla co je to big a small a to si o tom zpívají celý rok jednu písničku. Prostě vůbec nepochytila vo co gou
přinejhorším holt zaplatíme nějaký kroužek nebo ty základy doučíme spolu. Hlavně aby se časem domluvila, nabiflovaná slovíčka jsou stejně k ničemu, toho jsem řádným příkladem :-(
Na výsledky SCIO jsem koukla, vychází dobře, ono se i ukáže, kam bude ta naše žába směřovat - jestli ta matika, nebo jí chytne něco jiného, určovat to v první třídě to se nedá...
A na Angelovu jsem se taky dívala, známé na ní pěly jen chválu. Je to taková ta škola s nádechem nečeho extra. Máme jí ale poměrně daleko a vadí mi, že je tam dost věcí placených, potřebujeme si už trochu finančně vydechnout, školka nás stojí měsíčně skoro 4tis. Na Líše mi přijde taky naprosto srovnatelná. A překvapivě o ní moc lidí v okolí neví, což je výhoda, alespoň tam nebude nával a máme šanci se dostat :-D