| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Odpověď asi neexistuje, jen tě můžu povzbudit tím, že v takové situaci se nenacházíš sama... Se mnou manžel nespí vůbec už 2 roky, neujišťuje mě o tom, že mě miluje, jen se prostě kvůli dětem a okolí nechce rozvádět. Před 2 lety mi oznámil, že budeme fungovat jen jako rodina, starat se společně o děti a domácnost a do jeho soukromí mi nic nemá být... Na můj názor se neptal, jen mi to prostě oznámil. Před časem jsem taky náhodou přišla na SMS, podle kterých někoho má a že s ní na 100% něco měl. Psala mu, jak se zase těší na jeho objetí a že si přeje spát přitulená k němu až do rána a nemuset spěchat domů... Sbalila jsem mu kufry, udělala hysterickou scénu, sepsala žádost o rozvod, vybrala peníze ze společného účtu, našla si pronájem... Kufry zase vybalil a jestli prý budu na rozvodu trvat, udělá u soudu vše pro to, aby děti zůstali u něho. Jeho milenka mi dokonce radila, abych neřešila situaci tak radikálně a byla velkorysá (je též vdaná a má 2 děti, tipuji, že se spíš bála o svoje zázemí). Nevím jestli bohužel nebo bohudík jsem to nedotáhla dokonce... Děti dál vyrůstají v úplné rodině, já to přežívám jen díky práškům na spaní a zvýšené spotřebě cigaret... Jestli se s ní dál stýká nevím, zatím nemám sílu po tom pátrat, ale určitě to nevydržím, protože za každým jeho odchodem z domu vidím to, že jde za ní nebo nějakou jinou. Zatím se snažím vydržet kvůli dětem, k nim a před nima se chová mile, končí to ovšem okamžikem, kdy zajdou večer do pokojíčku spát. Jestli bych s ním dokázala po tom všem ještě se milovat nevím, každopádně on o to nestojí a já jsem přesvědčená jako ty, že pokud se neuspokojí doma, nějakou milenku mít bude....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.