Ve třech jsem tvrdila, že je barvoslepý, znal značky aut, "nepoznal" barvy - to ho nebavilo, barvoslepý není. V jeho šesti jsem zuřila a po cestě ze školky na můj dotaz "a mládátko od prasátka je..." po upozornění paní učitelky, že to fakt nedává a po prázdninách v první třídě by už měl. Jeho zoufalý pohled a naštvaný výkřik dvou a půleté dcery.."pece selátko" protože ta se chtěla učit něco nového a měla pocit, že její bratr je kromobyčejně tupohlavý. Ve druhé třídě začala letadla, odklon nulový, od 16-ti má piloťák na větroně, studuje mechatroniku se zaměřením na bezpilotní letadla, je mu 23 letos končí...další zájmy přímo souvisí s jeho oborem, "mimo" je snad jen fotografování, i když najít fotku (ty má moc pěkné) na které není letadlo, nebo max jeho přítelkyně s letadlem je problém
). Gympl přetrpěl, protože to, co ho nebaví je fakt tragedie, naopak to, co ho baví dělá na profesionální úrovni a běžně se hádal s kantory, že nemají pravdu, že vývoj je už dál..Výšku dělá nějak "mimochodem" připadá mi, že i na zkoušky si vesměs chodí popovídat se zajímavými lidmi
).