Bohužel , nic o splacení jednorázově tam napsáno opravdu není. Pouze rozpis částek a info o srážení. Úřední hodiny mám samo ověřené, jsou tam každý den do 16 s půlhodinou na oběd. Výzvu jsem neobdržela. Na poštu na trv.pobyt mi nic od 1.10.2013 nepřišlo. To jsem si ověřovala na poště. Teď už je to jedno, zaplatit se to musí, ač s dluhem nesouhlasím(vznikl při autonehodě) šlo mi o konkrétní dotazy, zda to mohu uhradit celé a jak postupovat a zda se to pokrátí, i když jsem neobdržela výzvu (30den. lhůta)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.