| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

el - tohle mám zprostředkovaně od podvedeného kamaráda /o jeho ústřelech, pokud byly, nic nevím/
bylo to zlé, zamilovala se jeho žena, mají děti, byla rozhodnutá odejít, protože se prostě zamilovala.

Dost bojoval a zároveň nedusil, nevyčítal, miloval a miluje ji.

Obdivuji ho, že čekal -co si vybavím, trvalo to tak rok až dva... a je to už skoro 10 let a zůstali spolu.
Když mi to nedalo a zeptala jsem se, jak to vůbec přežil, tak mi řekl, že dost ztuha, ale že ve vztahu to dost věcí posunulo - paradoxně k dobrému, že si pořád jeden před druhým na něco hráli, neuměli komunikovat a tohle je donutilo, ale že si řekli fůru bolavých věcí až zlých.

Taky mi říkal, že mají teď hezký vztah - no od té doby.. dál jsem se nenimrala.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.