Ani mé zkušenosti z mladoboleslavské porodnice nejsou kladné.Přesto že jsme s manželem absolvovali kurz otec u porodu manžela nechal pesonál sedět na chodbě,přestože jsem prosila,že ho chci mít u sebe nebilo mi to dovoleno,protože v místnosti určené pro budoucí matku a otce již jeden pár,který měl to štěstí,že přijel před námi byl.manžel proto celou dobu než začal samotný porod seděl na chodbě a čekal.U porodu nakonec mažel asistoval,ale nic to nemění na tom že jsem rodila na úplně posledním rádoby porodním sále kde se na jakých si stolech a stolcích povalovalo množství zdravotnického materiálu,takže jsem si připadala jako ve skladišti.Na druhou stranu můžu říci,že profesionalita lékařky a por.asistentek,které mou dceru přivedly na svět byla úžasná,tímto jim děkuji ale mé nadšení z asistentek vzalo za své při příchodu na běžné lůžko.Sestry byly neochotné s čímkoli pomoci.Já zde své další děti již neporodím A tím jsem si jista!Budoucím rodičkám přeji mnoho štestí a třeba budete mít větší štěstí na personál které jsem já v době dovolených bohužel neměla.
Předchozí