| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Lízo~;),

v té školce se to stalo v lednu 2012 a vztek jsem měla proto, protože dost na tom, že malý byl pořád na hromadě, věčně s antibiotikama doma, věčně jsem ho vypiplávala přepoctivě z každé nemoci, zůstávala doma i zadarmo na ošetřovačce, jenom aby měl co nejdelší rekonvalescenci....Tenkrát se tam malý vrátil taky po nějaké 3-týdenní chorobě a vyléčený dvěma antibotikama - chytil nějakou hnusnou potvoru, na kterou zabral až Sumamed - což jsou atb. "třetí generace", a druhý den tam viselo to oznámení.... Tak jsem měla vztek na to, že máme tu nestkutečnou smůlu, že se vypiplaný vrátí do školky a tam je černej kašel....CHÁPEŠ??? Jinak nevím, jak to vysvětlit...

To je to stejné, jak se tam vrátil taky někdy po 14 dnech marodění doma, bylo to v listopadu, zima jak blázen a nefungoval kotel - ředitelka nesjednala nápravu, děcka musely zůstat až do odpoledne oblečený a rodiče sháněli všude po všech čertech, aby si pro děcka přišli co nejdřív....To mě nasr... totálně - já doma piplám děcko a ředitelka nesjedná nápravu kotle!!!

Takže doma piplám děcko jak poctivej vůl a ve školce netopí, takže tam hned mohl omarodit znovu - což se DÍKYBOHU nestalo, ale kolik nervů jsem už tímto ztratila!!! Jiné je, být doma a dávat děcko podle libosti do školky s možností nechat si ho kdykoliv doma, když jenom zakašle atd. a něco jiného je chodit do práce na plný úvazek BEZ možnosti jakéhokoliv hlídání!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.