Jo jo, je to pěkná ženská, mně se líbila ve Vratných lahvích... (mému manželovi také :-D)
No jo no, máme to těžký.. hezky si chátrat, vráskatět, přibírat.. mezi takovou sebrankou éterických či jiných čarodějek :-D Ale naštěstí manžel mne jednak vidí nekriticky, má mne rád a už mu není -náct, aby mi předhazoval filmové hvězdy .. a názory jiných mne moc neštvou. To já sama sebe ...
přesto je to nefér a nesportovní, podstatně vyšší % mužů v pokročilejším věku zraje jako víno a i s pupíky a vráskami jim to kolikrát dost sekne. Prevíti. Proto asi mají kratší životy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.