Já jsem si nedávno oblékla delší sukni - 10 cm nad kolena... doma nosívám kratší na lítačku, nebo džíny nebo tepláky.. - já tak říkám domácím kalhotám - doma pohoda.
jeden syn prohlásil "wau, ti to sekne" druhý "jéééé mami, - aha, no promiň, chtěl jsem ti říct - AHOJ BABI - kde jsi vzala tu hrůzu?" manžel jen zakroutil hlavou :-D Já jsem se cítila dobře, sukni jsem roztrhla při vystupování z auta, včetně podšívky, takže příště jsem "ven" šla zase v džínách.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.