Přidat odpověď
pulku lososa s kuzi (prostredkem pulky prejedu prstem a pripadne kosti jsou citit a vytaham je hned pred pecenim klestema)
plech posypat hrubou soli (vyska soli ca. 1cm tak aby losos byl na soli, nemusis sypat az do kraju) a lososa na sul polozit kuzi dolu.
pect na 170°C, bohuzel ti nereknu jak dlouho, zalezi na vysce kusu. pecu s teplomerem, prijde mi to idelani na vsechny masa i ryby. radsi vicekrat zkontroluj nez aby byla ryba vysusena.
kdyz upecu, tak placatou naberacko-otaceckou maso oddelim od kuze, jde to po velkych kusech dobre sundat. a kuze se soli se dobre rovnou z plechu vysype do kose.
my losoda jime nejradeji s varenymi brambory a horcicovo-koprovoym dipem, hodi se k tomu i neco jako tatarka.
lehke, zvladne to kazdy, musis jen kontrolovat, jestli je ryba pecena i uprostred.
Předchozí