Snapeová, synkovi je 8,5, je právě ve druhé třídě a už od loňska lítá v Poseroutkovi. Má všechny díly, o vánocích dostal i Můj vlastník deník - už ho má vyplněný a přeje si další, aby si ho vyplnil znova
.
V Poseroutkovi leží v podstatě skoro každý den a to tak, že má kolem sebe rozložené-rozečtené třebga 4 knihy naráz...
... přijde mi to sice trochu zváštní, ale holt, proti gustu
Nicméně taky už mají mít čtenářský deník a jako první zápis je tam - hádej co - Poseroutka! Manžel tedy nesouhlasil s tím, aby tam psal každou knihu zvlášť, takže to tam má v jednom zápisu a má z toho velkou jedničku. Naše pí učka s tím nemá jediný problém.
Jinak - pořád mu s manželem před spaním čteme - já právě hodnotnou literaturu
- devatero pohádek - u kterých se oba dost bavíme... manžel mu čte Krále Artuše v komiksu - což nevím, jestli je hodnotná literatura
Mmch. - mě osobně přijde čtenářák od druhé třídy předčasný - vnímám to jak lehký nátlak, prostě jako něco, co se musí a to já fakt nerada..
Osobně jsem od prvního stupně velký čtenář, četla jsem co se dalo, ale povinná četba mě vždycky děsně prudila právě proto že byla povinná
.
Jedinou povinnou četbu, kterou jsem četla s nadšením, byl na SŠ K. Čapek, anžto ho miluju
.
Za nás byl čtenářák až od páté třídy a to bych klidně nechala.