| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Snapeová, synkovi je 8,5, je právě ve druhé třídě a už od loňska lítá v Poseroutkovi. Má všechny díly, o vánocích dostal i Můj vlastník deník - už ho má vyplněný a přeje si další, aby si ho vyplnil znova~8~.
V Poseroutkovi leží v podstatě skoro každý den a to tak, že má kolem sebe rozložené-rozečtené třebga 4 knihy naráz...~d~... přijde mi to sice trochu zváštní, ale holt, proti gustu~;)

Nicméně taky už mají mít čtenářský deník a jako první zápis je tam - hádej co - Poseroutka! Manžel tedy nesouhlasil s tím, aby tam psal každou knihu zvlášť, takže to tam má v jednom zápisu a má z toho velkou jedničku. Naše pí učka s tím nemá jediný problém.
Jinak - pořád mu s manželem před spaním čteme - já právě hodnotnou literaturu~j~
- devatero pohádek - u kterých se oba dost bavíme... manžel mu čte Krále Artuše v komiksu - což nevím, jestli je hodnotná literatura~;)

Mmch. - mě osobně přijde čtenářák od druhé třídy předčasný - vnímám to jak lehký nátlak, prostě jako něco, co se musí a to já fakt nerada..
Osobně jsem od prvního stupně velký čtenář, četla jsem co se dalo, ale povinná četba mě vždycky děsně prudila právě proto že byla povinná~d~.
Jedinou povinnou četbu, kterou jsem četla s nadšením, byl na SŠ K. Čapek, anžto ho miluju~s~.

Za nás byl čtenářák až od páté třídy a to bych klidně nechala.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.