Tak jsem dnes podruhé sušila a s výsledkem nejsem spokojená. Budu ráda když se ozve někdo kdo má sušičku Electrolux a budu věřit,že to je jen mým blbým nastavením. Dala jsem program suché do skříně(pozdě jsem zjistila,že se dá ještě dát k tomu proti pomačkání) Program skončil po cca jeden a půl hodině. Prádlo jsem vyndala vlhké kapsy u džín dokonce mokré. A sežvýkané. Dle kamarádky vyndavá prádlo suché a teplé až horké. Takže ho uhladí a dá do skříně. Já mám prádlo vlhké a studené. Ona má sušičku whirpool a já Electrolux. Co dělám špatně?. V návodu čtu ještě něco o vodivosti,že by v tom mohl být taky problém,že to mám nastavit,ale nevím jakou vodivost vody máme. Prosím poradte. Díky
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.