Včera se mi podařilo rozlít v batohu smetanu (ke šlehání 33%, pokud to má na něco vliv). Hned jak jsem to zjistila, jsem smetanu vylila a batoh vyprala. Nejdřív na 30°C s pracím práškem, pak na 40°C s práškem a octem a nakonec na 40°C s práškem a aviváží. Ale batoh pořád smrdí jako zkyslý mlíko! Nemáte někdo nějakou radu co s tím? Nebo ho musím vyhodit? Díky!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.