| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nainí opravdu nejsem. Jen mi to doporučili. A já se snažím o "příspěvku na péči" získat všechny informace. A co se tyče náš syn nemám jenom kašel a rýmu. Má neustále náběh na zápal plic. Bere skoro každý měsíc antibiotika. Je několikrát v roce v nemocnici. Jen při malé aktitě už začne kašlat nebo sípat. Napsali nám silnější léky ale praktický je to pořád nic moc. Byli jsme v lázních. A i tam nám lékařka řekla že to má malý na svůj věk docela dost silné. Astma malému zjistili už ve 3 měsíci po narození. A od té doby se spíš neústale zhoršuje. A malý ikdyž hodí školky, tak spíš tak většinou na dva nebo tři dny a pak je zase nemocný. Před nedávnem malému zjistili že nemá žádnou imunitu. Je asi 500 lidí v ČR kteří nemájí vůbec žádnou imunitu. Koupili jsme domu zvlchčovač vzduchu, čištičku vzduchu, pární inhalátor. Každý den utíram prach, vysavám a vytíram. Doma nikdo nekouří. Zkoušeli jsme i hlívu ústřičnou. Chodíme do solné jeskyně. Na bazén. Zkoušíme vše cose dá. Jsem po mateřské a za takové situace je težké si najít zaměstnání. Neříkám že věřím že by nám to shválili. Vždy´t já ani do včerejška nevěděla že se dá požádat o „příspěvěk na péči“. Věděla jsem že existuje, ale já ho nikdy v životě nepotřebovala.Takže jenom nad přemýšlíme. Ale zatím o nic nežádame.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.