Přidat odpověď
No, co říkal Mudr., tak na tom kole se ti zapařuje spodek, hlavně tedy zahřívá a jsou tam i tvrdé otřesy a nárazy..Mám třeba zakázaný i rotoped (kde vlastně k otřesům nedochází), ale orbitrek mi doporučil, na tom se šlape vstoje...i pohlavní styk má být opatrný a žena si má mužův penis vést hlavně při té zadní stěně, takže některé polohy asi nevyhovují.Jde i o to, jak hluboko je ta páska uložena v tkáni, četla jsem několik stížností od pacientek, kterým se to jakoby "prošoupalo "a konce té pásky vylezly na povrch a píchalo je to.
Mimochodem já byla vychechtaná, zákrok v pohodě, rekonvalescence taky a lup ho.Jen jsem tak běžně uklízela a dva týdny po operaci se mi zanítila tkán v pravém třísle, modřina jak tele, bolest..nedala jsem tomu klid, aby se to mohlo v klidu usadit a zarůstat do tkáně, pořád jsem to dráždila a vytrhávala.Tak byl doktor celkem ...přísnej, no...takže už vím, proč jsem měla být celé šestinedělí v klidu, a že občas to, že se člověk cítí úplně fit nemusí být pravda...
Předchozí