Partner pořadá teambulding na horách v Rakousku.
Prěs den volný program, večer chlastačka a ještě mám pocit, že tam je několik partiček a chlastají si po skupinách.
Dělníci by se asi úplně ve společnosti šéfa neuvolnili.
Účast je opravdu nepovinná, ale mám pocit, že nejezdí asi tak tři, z čehož jednoho nepustí manželka. Nikdo to neřeší. Ale je to menší firma, dohromady asi tak 40 lidí.
Kdysi jsem chodila s obchodňím ředitelem HILTI. To byly ty totálně typické teambildingy z kterých
. Museli mít velkouo večerní, pouštěli si ZÁZNAMY z minulých akcí a tlesai si u toho. Akce v Průhonicích a nesměl přespat doma.
Vrchol všeho vánoční večirek vedení společňosti s partnerkami. Hlásil asi dva měsíce dopředu, abych si to zadala do diáře a asi tak týden před se začal cyptávat jak to mám ten den s časem. Ujistila jsem ho, že práci opustím dostatečně včas, abych byla večer dostatečně reprezentativní partnerka.
Z něj jak z chlupaté deky lezlo, jestli vych si nemohla vzít dovolenou na celý den.
Protože partnerky bez partnerů mají program od rána
abychom se zteambuldingovaly na masáži při cvičení a u kadeřníka.
Trochu mi padla čelist a poslala jsem ho do háje. Neumíte si představit, jaké měl nervy, jak to jako vysvětlí, že má doma takovou vzpurnou neposluchu