| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky,já už kolo definitivně uklidila,mám břicho docela dole ,mimčo mě kope převážně do MM a na kole fakt nemůžu jet po chvilce mě břicho hrozně bolí,takže všude pěšky,rychlou chůzí a kupovidu chození a běhání jsem nesnášela a teď se toho nemůžu nabažit,jen mít víc času a chodila bych i hodiny :D
Teď jsem tvrdla na židli u daní ,takže příští víkend doufám bude hezky a vyrazíme do Prahy do ZOO,Dino parku a asi ještě skákneme někam
Já jdu do poradny zítra,jen na kontrolu,příští týden UTZ se nemůžu dočkat ,denně se mě někdo ptá jestli už víme co to bude a dost mě překvapili lidi tady u nás,už to neutajím a hlavně když je hezky tak už pupík vykukuje přes triko,lidi gratulují,ptají se co to bude,jak se kluci těší,čekala jsem reakce úplně opačné :) PAní učitelka ve školce,že nám budou držet další místo :D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.