Den předem, osolit, potřít lisovaným česnekem, vložit do remosky, položit na něj plátky slaniny a zalít rozpuštěným máslem (celým). Druhý den dát v té remosce péct. Podává se se šťouchanými brambory, kaší nebo bramborovými či chlupatými knedlíky a zelím. Neznám nic lepšího, děláme už jen tuto verzi. Mňam
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.