Přidat odpověď
v tom případě ti doporučuju zjistit dopředu, od někoho, kdo tam učí, případně od vedení přímo, jestli by ti, vzhledek k dojíždění, mohli upravit rozvrh
já mám letos to "štěstí", že jsem se o místě dozvěděla na konci prázdnin, rozvrh byl udělaný pro někoho jiného, takže na to, že dojíždím a mám prvňáka + další komplikaci s dojížděním spojenou, mám rozvrh naprsoto šílený, nepravidelný, hrozný
měla bych být deně v práci v půl 8, pokud neučím první hodinu, tak se z občasnýho příchodu ve 3/4 na 8 nikdo nehroutí, ale rozhdoně to nedělám často, spíš když se špatně jede nebo to sabotuje můj spolujezdec (syn)
každopádně s tímto rozvrhem bych nebyal schopná - a asi ani ochotná - pokračovat dál, letos chápu, že to tak nějak bylo a zvládla jsem to, ale trpí tím prvňák i domácnost a to chci změnit, musím říct, že mám nejhorší rozvrh z celé školy, nejvíc odpoledního vyučování, nepravidelně, nejvíc děr.
Takže předpokládám, že by mělo být možné to udělat jinak
ale je to všechno o domluvě, na tvým místě bcyh asi se žádostí zašal osobně do školy a zeptala se, jestli by byli ochotní se při přípravě rozvrhu s tebou domlouvat, pokud by tě teda vzali, protože je to pro tebe důležité - proč, do toho jim nic není, ale u mě je třeba jeden z důvodů proč nedojíždět i to, že tam už nakoupit nestihnu, nestíhala bych pak taxikaření, a když přijede domů, v obćhopdě už nic není, 3x po sobě je to dost nepříjemný
Předchozí