No tak měla jsem to podobně a holt ty peníze jsem zazdila i s kamarádkou. Když jsem jí napsala sms, obratem mi odepsala, že vše dává na policii. Pomluvy - není problém něco si vymyslet a pomluvit i mne, dokonce jsem jí chtěla nechat i zničit auto, nakonec mi to všichni vymluvili ať to nechám být... A pokud člověk nedisponuje s příbuznými či kamarády, kteří jsou schopni udělat občasné bu bu, je veškeré vyhrožování dotyčnému akorát tak k smíchu.
Tady manželovi (tedy už skoro ex) nesplácejí faktury v řádech stovek tisíc a taky nic...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.