Že to máte zapotřebí, hádat se kvůli oslavě
.
Angrešta jsem tentokrát absolutně nepochopila, raději se nevyjadřuji - zřejmě bych mohla být ještě peprnější.
Co se týče tématu:
Já sama za sebe velké oslavy nedělám. Nedělám z toho důvodu, že mám různorodé přátele, kteří se mezi sebou neznají a při oslavě by mohlo dojít ke střetům, nedorozumněním... a celkově by nebylo o čem mluvit, já bych pendovala mezi skupinkami.
Dělám oslavu v práci, pakposezení s jednotlivými přáteli - jak bude čas a chuť (káva, vínko, večeře, dle situace s dětmi a bez dětí)
Manžel to má jinak, má úzký okruh přátel kolem fotbalového oddílu a kolegy z práce. Uspořádal na kulatiny velkou oslavu společně s kamarádem (oba stejný věk): prase, pivo, nějaká rýchlá studená kuchyně, a spousta sladkého! - Opravdu anželky kamarádů tentokrát poslechly (nebláznily s vymýšlením darů) a napekly
. Dort prsa, dort fotbal apod. Ostatní donesly povětšinou pitné a žravé dárky, neb byli upozorněni (po jejich dotazu!) předem, že štangle salámu ANO, alkohol ANO... hovadiny zbytečné. Máme rozumné přátele
.
JO a říct mi někdo, "já nepřijdu, abych Tě nemusela taky zvát..." pošlu dotyčného do oněch míst!