Já bych na brigádě trvala,, ale určitě bych nechtěla, aby peníze co si vydělají dali mě. Peníze co si vydělají bych je nechala utratit za, co oni budou chtít, obzvlášť jestli je to jejich první brigáda. Pokud budou chtít, tak na učňáku si můžou přivydělávat celem slušně pokud budou chtít a pak už to bude finančně lepší. Při střední jsem pracovala už od prváku po hotelech a byla jsem schopná si věci do školy i pro svoji potřebu z větší části hradit sama.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.