No tak ještě zkus zapátrat v jídelníčku. Já jsem začala extrémně reagovat na zeleninu. Mám po ní obrovské pevné břicho (nikoli větry) a té zeleniny mi stačí opravdu málo na to aby okamžitě vyrostlo. Po bramboráku mi splaskává břicho 2 dny. Jsem hodně hubená, tak to vypadá taky těhotně. Jediné po čem břicho nemám je čokoláda, když si udělám čokoládový den, tak jsem krásně štíhlá bez břicha. Pokud to není stravou, tak bych k tomu doktorovi šla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.