Tak to zavidim..ja mam furt neco :( a uz se vazne tesim az porodim.nejhorsi jsou ty nevolnosti stale se me drzici :(
Jinak s tou odsavackou bych asi necekala.Ja ted cekam na penize a mazu nakoupit vse :D jsem uz poucena ...deti vsechny vetsinou odpadnou pozde odpoledne a pak nekde litat je na prd.takze nakoupim vse...i na tu pripadnou teplotu...malej od zacatku zari ustavicne nachcipanej ze skolky a je mi jasny ze mala to bude chytat od nej kdyz je vecne doma :( navic jsem zjistila od jedne mamci ze tu maji v jedne lekarne ty sitove kalhotky do porodnice jenom za 80kc.me je nabizeli i za 399!!takze vse sepisuju a vrhnu se tam :)
Kocar jsme davali do kupy ve ctvrtek u babi...rovnou jsem sjela i pro druhej co bude pouze na balkone.Postylku uz mam doma sestavenou a pripravenou,stejne tak kosik a lehatko a takove ty veci.Svagrovka mi slibila do loznice rohovou skrinku tak cekam az se dodela kuchyn a sjedeme si pro ni a musim si na ni predelat prebalovak...
Pleny jsme nejake uz koupili..mame cislo 2 i 3....do tasky do porodnice si ale sbalim uplne ty nejmensi 2-5kg,ale to opravdu pouze do porodnice jedno baleni.Tasku zacnu chystat tento tyden,v pondeli zacinam 35.tt...tak radsi ;)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.