Přírodní sladidla se běžně přidávají do celožitných chlebů, takových těch hranatých, co se pečou ve formě - do "moskevského" nebo dánského chleba "rugbrod" atd. se dává ječný slad, do finského žitného chleba třtinová melasa. Mimo jiné slad vyrovnává i příliš kyselou chuť žitného kvásku, ty výše jmenované chleby jsou vynikající chuti. Když je peču doma, přidávám na cca 600-700 g jednu polévkovou lžíci sladu (používám ale tekutý, nevím, jestli se dávkuje stejně jako sušený).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.